تبلیغات شما کانال زندگی شیرین
کوهنوردی
چرا کوهنوردها با وجود اینهمه شرایط خطرناک صعود میکنند؟!
رژیم لاغری و رژیم غذایی
روزی ۲۰ دقیقه برای شکمتان وقت بذارید
کاهش استرس
هشت راه دیگر برای کاهش استرس
کوهنوردی
از فواید کوهنوردی چه می دانید؟
کوه
نکاتی که باید در پایین آمدن از کوه رعایت کنیم
همسر
شیوه ي انتقاد از همسر چگونه است؟
استرس
چهار رفتاری که استرس شما را پایین می آورد
درمان سرطان
سرطان چیزی جز کمبود ویتامین B۱۷ نیست
نسبی گرایی و زندگی نشاط بخش
نسبی گرایی و زندگی نشاط بخش
مراقبت از نوزاد
اهمیت مراقبت از نوزاد
مسمومیت در کودکان
اصول پیشگیری از بروز مسمومیت در کودکان را جدی بگیریم
چای بابونه
‍ خواص درمانی چای بابونه (دم کرده گل بابونه)



تبلیغات

نکات مهم در تهیه و علل خرابی کیکها بخصوص کیکهایی که چربی دارند

علل خرابی کیک ها

نکات مهم در تهیه کیک ها

۱- الک کردن مواد خشک کیک

۲- اندازه گیری دقیق مواد

۳- زدن شکر و کره به حد کافی

۴- استفاده صحیح ازتخم مرغ واستفاده لازم و به جا از چربی مورد نظر که
جایگزینی کره و مارگارین امکان پذیر است اما به جای کره یا مارگارین یا
روغن جامد نمی توان از روغن مایع استفاده کرد.

۵- شکر درشت باعث خراب شدن کیک میشود .

۶- چنانچه کیک شما زبر بوده و لطافت کافی ندارد نشانه این است که شکر و کره را بیش از حد زده اید .

۷- زمختی وسفت بودن کیک میتواند به علت کم بودن درجه حرارت فر و یا زیاد زدن مایه باشد.

۸- چنانچه روی کیک یک لایه ضخیم وسفت بوجود امده علت آن را میتوان پخت بیش از حد در فر و زیادی درجه حرارت دانست

۹-علت ترک خوردن لایه روی کیک داغ بودن بیش از حد فر است.

۱۰علت چسبندگی لایه رویی کیک را باید در پخت کمتر از مدت تعیین شده پیدا کرد.

۱۱- افت کیک یعنی پف کردن زیاد از حد در مرحله اول و خوابیدن پف آن در مرحله بعد که عللهایی دارد :
🍰 کم بودن درجه حرارت
🍰کم بودن مدت پخت
🍰 بیش از حد استفاده کردن از مواد بهبود دهنده مانند جوش – شیرین و بکینگ پودر
🍰 کوچک بودن قالب نسبت به حجم خمیر
🍰حرکت دادن قالب کیک درحال پخت .

۱۲- پف نکردن کیک به اندازه کافی می تواند چهار علت مهم داشته باشد
🍰 بزرگ بودن قالب نسبت به حجم خمیر
🍰 حرارت زیاد از حد فر
🍰کم زدن سفیده تخم مرغ و همچنین زیاد از حد زدن
🍰صحیح نزدن زرده و سفیده از روی اصول اصلی
🍰باز کردن درب فر در ۲۰ دقیقه اول پخت .
علت خراب شدن كيك

  • بازکردن در فر باعث افت دمای داخل فر می شود و محکم به هم زدن در فر قبل از پخته شدن کیک باعث فروریختن، سنگین شدن و خام ماندن وسط کیک می شود
  • جا به جا کردن کیک در فر مانعی ندارد.
  • بعد از پخت كيك و پس از کمی خنک شدن، با استفاده از چاقو کناره های کیک را آزاد کنید و روی سینی سیمی قرار دهید. ماندن کیک در قالب باعث خمیر شدن آن می شود.
  • ظرف کیک را کمی چرب و سپس با کمی آرد آغشته کنید. بعد مايه را داخل قالب بريزيد تا كيك بعد از پخت به قالب نچسبد
  • به هنگام تهیه کیک شکلاتی می توان به جای آرد از پودر کاکائو استفاده کرد. برای این که کیک راحت تر از قالب دربیاید به جای آرد، می توان شکر نیز استفاده کرد.
  • قبل از قرار دادن کیک در فر باید آن را از قبل گرم کرده باشید. قرار دادن کیک در فری که سرد باشد باعث خشک شدن و نتیجه نامطلوب می شود.
  • از ظروفی استفاده کنید که اندازه های آن در دستور پخت آمده است.
  • قالب ها را تا نیمه پر کنید تا جا برای پف کردن باشد. قبل از قرار دادن در فر، قالب را کمی تکان دهید تا مواد یک دست پخته شود.
  • از قالب های فلزی براق که حرارت را از خود دور می کند استفاده کنید تا لایه طلایی روی کیک ایجاد شود.
  • سینی کیک را در وسط فر قرار دهید.
  • کیک را طبق زمان و درجه ذکر شده بپزید. اما در صورت استفاده از ظرف پیرکس دما را ۲۵ درجه کاهش دهید.
  • مواد يخچالى حداقل ٣٠ دقيقه قبل از شروع كار بيرون بياوريد تا به دماى محيط برسه
  • مخمره ها مثل بيكينگ پودر ، خمير مايه و …. در يخچال نگهدارى شوند .

 
برخی دیگر از دلایل خراب شدن كيك
١-ظاهر ناصاف کیک به چند علت می تواند باشد:
ـ مصرف بیش از حد جوش شیرین و یا بکینگ پودر
ـ مصرف ناکافی مایعات
ـ پایین بودن دمای فر
ـ به هم نزدن کره و شکر به مدت کافی

 

٢-خشک شدن کیک می تواند به چند علت باشد:
ـ مصرف بیش از حد آرد، جوش شیرین و یا بکینگ پودر
ـ مقدار ناکافی شکر و یا روغن
ـ کیک بیش از حد پخته شده یا دمای فر بالا بوده و یا مدت زمان پخت زیاد بوده است.

 

٣-فرو ریختن وسط کیک به چند علت می تواند باشد:
ـ مدت زمان پخت کیک کم بوده دمای فر پایین بوده و یا این که زمان پخت کافی نبوده است
ـ مواد مایه استفاده شده برای کیک بیش از حد زیاد و یا کم بوده است
ـ قالب موردنظر خیلی کوچک بوده است
ـ قبل از این که کیک به اندازه کافی پخته شود، کیک را جا به جا کرده اید
ـ بکینگ پودر تاریخ گذشته مصرف کرده اید ۶ -قبل از این که کیک به میزان کافی پخته شود، شیئی مانند چاقو و یا خلال دندان را در آن فرو برده اید .
– کم حجم بودن کیک و یا استفاده از ظرف بزرگ تر برای پخت آن
ـ مایعات مصرف شده یا بیشتر و یا کمتر از میزان لازم بوده است
ـ مایه کیک کم و یا بیش از اندازه زده شده است.
ـ قالب خیلی بزرگی استفاده کرده اید.
ـ دمای فر خیلی پایین و یا خیلی بالا بوده است.

 

٤-عوامل گنبدی شکل شدن وسط کیک:
-دمای فر خیلی بالا بوده است.
-مایه بیش از حد اندازه زده شده است.

 

٥-عوامل جمع شدن بیش از حد از کناره های کیک:
ـ قالب بیش از حد چرب شده
ـ قالب های کیک کنار هم در فر قرار گرفته است.
ـ مایه کیک در قالب کم بوده است.
ـ مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است.
ـ کیک بیش از حد، یا زمان طولانی و یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.

 

 

زندگی شیرین

 



تلسکوپ کار در منزل خرید تبلت