طرز تهیه چیزکیک هویج

دستور پخت کیک هویج و چیزکیک:

مواد لازم

– ۱٫۵ پیمانه هویج رنده شده
– ۱ ¼ پیمانه آرد کامل
– ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
– ۱/۴قاشق چایخوری نمک
– ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
– ⅛ قاشق چایخوری جوز هندی
– نصف پیمانه روغن گیاهی
– ⅔ پیمانه پودر قند
– ⅓ پیمانه شکر قهوه ای
– دو عدد تخم مرغ بزرگ
– ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای چیز کیک

– ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای
– ⅔ پیمانه پودر قند
– ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
– ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
– نصف پیمانه خامه ترش

طرز تهیه

کیک هویج

– فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
– کف قالب موردنظر را با روغن چرب کنید.
– هویج ها را درون یک کاسه بزرگ رنده کرده و کنار بگذارید.
– در یک کاسه بزرگ دیگر، پودر قند، شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را با یکدیگر مخلوط کنید.
– روغن و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
– بقیه مواد کیک هویج را به همراه هویج های رنده شده، درون کاسه بریزید و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید.

چیزکیک

– در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید.
– تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید.
– در یک قالب کمربندی، سه چهارم از مخلوط کیک هویج را بریزید. سطح آن را صاف کنید. سپس نیمی از مخلوط چیزکیک را بریزید و سطحش را صاف کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.
– این کیک را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.
– کیک را از فر خارج کرده و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شود.
– سپس به مدت ۴ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.
– کیک آماده سرو است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *