طرز تهیه ترشی کلم قرمز

طرز تهیه و دستور ترشی کلم قرمز را برای شما آماده کرده ایم.

این ترشی خوشمزه، ترد و خوش رنگ یکی از ساده ترین ترشی هاست. آن را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار غذاهای خود لذت ببرید.

نکاتی در مورد تهیه ی ترشی کلم قرمز:

۱- برگ های کلم را از هم جدا کرده و تمیز بشویید. آن ها را کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند و بعد خرد کنید.
۲- میزان های این دستور بستگی به ظرفی که برای تهیه ترشی استفاده می کنید دارند.
۳- ترجیحا از ظروف شیشه ای که در آن ها به خوبی بسته می شود و هوا نمی کشند، استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید، کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.

  • شیشه را از کلم خرد شده پر کنید.
  • بعد ظرف را کاملا با سرکه پر کنید و درب آن را محکم ببندید.
  • ترشی را در محلی خنک (ترجیحا در یخچال) قرار دهید. تقریبا حدود ۳ روز زمان می برد تا ترشی آماده شود. بعد از استفاده آن را در یخچال نگه دارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *