بایگانی دسته بندی ها: آشپزی

5 روش طرز تهیه چیپس گیاهی خانگی

هوس چیپس سیب‌زمینی کردید، شلوغ کاری نکنید. اما بدانید برطرف کردن این هوس با خرید چیپس‌های حاضری ایده‌ی چندان خوبی نیست: اغلب آنها، پر از نشاسته و رنگ هستند و خالی از هرگونه سبزیجات واقعی‌. پس چه باید کرد؟ زحمتی ندارد. از بسته چیپس‌های پرچرب صرف نظر کنید و چیپس دست پخت خودتان که متشکل از سبزی‌جات واقعی و البته یک سری چیزهای دیگر است، را تهیه کنید.

ادامه‌ی خواندن

طرز تهیه و پخت آبگوشت ذرت

طرز تهیه یک شام ساده از سبزیجات را در این دستور برایتان آورده ایم. این غذا کم کالری است. می توانید یک کاسه از آنرا به عنوان یک شام رژیمی مصرف کنیدو از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای آبگوشت ذرت :

روغن زیتون : 2 قاشق چای خوری
پیاز : یک عدد خرد شده
استاک سبزیجات : 4 فنجان
کنسرو ذرت : یک قوطی
روغن کنجد : یک دوم قاشق چای خوری
موسیر : 4 عدد نازک
گشنیز خرد شده تازه : به مقدار لازم برای سرو

تهیه کردن استاک سبزیجات خوشمزه نه تنها بسیار آسان است، بلکه بهترین راه برای خلاص شدن از سبزیجات اضافه داخل یخچال می باشد.
جوشاندن یک مشت سبزیجات و گیاه و فلفل با آب، به شما مایه اصلی یک سوپ معطر و مغذی، انواع خورش ها و تعداد بیشماری از غذاهای دیگر را خواهد داد.
شما می توانید انواع سبزیجات را برای تهیه استاک سبزیجات استفاده کنید ولی هرگز هویج، پیاز و کرفس را فراموش نکنید، زیرا اینها سبزیجات ضروری برای تهیه استاک سبزیجات معطر هستند.
برای تهیه این استاک، تمام سبزیجات را شسته و به تکه های بزرگ خرد کنید. حتی پیاز را تنها به دو نیم تقسیم کنید.
همه سبزیجات خرد شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید. مواد باقیمانده و آب را نیز اضافه کنید.

طرز تهیه آبگوشت ذرت :

روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید.
پیاز را اضافه کرده و آن را تفت دهید تا بپزد.حدود 2 دقیقه زمان کافی است تا پیاز ها نرم شود.
استاک سبزیجات را اضافه کنید و کنسرو ذرت ،هم ذرت ها و هم آب آنرا به مواد اضافه کنید.
حرارت را زیاد کنید و مواد را به جوش آورید.
بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید .روغن کنجد را بیفزایید و مقداری از موسیر خرد شده را نیز اضافه کنید.
یک دقیقه این ترکیب را بجوشانیدو سپس می توانید آنرا از روی حرارت بردارید.
در ظرف سرو بکشید و روی آنرا با گشنیز و موسیر باقی مانده تزیین کنید.

طرز تهیه بورک غذای ترکی

بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه!

بسته به زمانی که می‌خواهید بورک درست کنید، مواد مورد علاقه‌ای را در این خمیر می‌پیچانید و در روغن سرخ و یا در فر پخت می‌کنید. مثلا مردم ترکیه عادت دارند که برای صبحانه یا عصرانه در خمیر یوفکا پنیر و سبزیجات و زیتون منطقه اژه(سواحل دریای اژه) بپیچانند و یا برای نهار در آن کالباس، گوجه، زیتون، سبزیجات، پنیر، فلفل دلمه‌ای و… بگذارند.

همچنین گوشت چرخ کرده گوساله، گوشت مرغ، اسفناج، قارچ، تخم مرغ و … از جمله مواد غذایی هستند که برای تهیه بورک از آنها استفاده می‌شود.

بورک غذایی بسیار ساده و مقوی است و بسته به سلیقه و وقت خود می‌توانید آن را برای میهمانی های شبانه و خودمانی تهیه کنید.

ادامه‌ی خواندن

طرز تهیه سس مخصوص پیتزای خانگی

اگر به دنبال یک طعم دهنده بی نظیر و چاشنی خوشمزه برای پیتزای خود می گردید و نمی خواهید از سس های آماده بازار استفاده کنید ما امروز برای شما طرز تهیه این سس را قرار داده ایم ، سس مخصوص پیتزای خانگی را فقط کافیست یک بار امتحان کنید.

ادامه‌ی خواندن

طرز تهیه کیک آویشن با خامه وانیلی

کیکی که با سبزیجات معطر همانند آویشن و اسطوخودوس درست شود، کمی عجیب اما هیجان‌انگیز است. گویا دم‌نوش گیاهی می خورید که عطر و طعم جدید و جالبی دارد. برای اینکه این کیک بیشتر هویت کیک بودن خود را حفظ کند، خامه وانیلی روی آن بمالید و سپس سرو کنید.

ادامه‌ی خواندن