دستور تهیه ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ

مواد لازم برای 4 نفر:

سینه مرغ: 600 گرم
سیر: 2 حبه
پیاز متوسط: یك عدد، چهار قاچ
زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری
سس مایونز: 6 قاشق غذاخوری
سس خردل: یك قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
خیارشور متوسط: 6 عدد، نگینی شده
گوجه‌فرنگی متوسط: 2عدد، ورقه‌ورقه شده
كاهو: چند برگ
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

مرغ را با سیر، پیاز و زردچوبه و 750 میلی‌لیتر آب در یك قابلمه روی شعله متوسط به جوش آورید. سپس شعله را كم كرده و در قابلمه را ببندید و 40 دقیقه آن را بپزید، سپس از قابلمه خارج كرده و پس از اینكه سرد شد، آن را خرد كنید.

سس مایونز، سس خردل، آبلیمو و خیارشور را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید و با مرغ خرد شده مخلوط كرده و در دمای محیط 30دقیقه كنار بگذارید تا طعم بگیرد.

مرغ و سس را با چیپس، گوجه‌فرنگی و كاهو  داخل نان قرار داده و سرو كنید.

نکات:

به مایه مرغ انواع سبزیجات مانند نخودفرنگی كاپاریس و سبزیجات معطر ساطوری شده اضافه كنید.

می‌توانید آب مرغ را با سیب‌زمینی آبپز، خیار نگینی و مرغ مخلوط كرده و ساندویچ جدیدی درست كنید. همچنین می‌توانید از ادویه هندی هم برای معطر كردن این ساندویچ استفاده كنید.

به جای كاهو و گوجه‌فرنگی می‌توانید از پیاز و جعفری استفاده كنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *