طرز تهیه و پخت مرغ زعفرانی در فر

طرز تهیه مرغ زعفرانی در فر از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما برای شما آماده کرده ایم.

این غذا بسیار ساده و در عین حال مناسب برای مهمانی های شماست.

نکاتی در مورد تهیه ی مرغ زعفرانی در فر:

۱- پیاز ها را پوست گرفته و خلالی کنید.

۲- سر و دانه های فلفل دلمه ای ها را جدا کرده، سپس فلفل ها را خلالی خرد کنید. می توانید از فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف استفاده کنید.

۳- مرغ را به سایز دلخواه خرد کنید.

۴- مرغ باید بین ۳ تا ۴ ساعت در ترکیب زعفرانی مزه دار شود.

  • پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را در کاسه ای بریزید.
  • روغن، آبلیمو، زعفران دم کرده، کمی نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و روی آن ها بریزید.
  • تکه های مرغ را برای ۳ الی ۴ ساعت در ترکیب زعفران بخوابانید تا مزه دار شوند.
  • مرغ را به همراه سس در سینی فر بریزید و برای ۹۰ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، در فر بپزید.
  • با احتیاط سینی را از فر خارج کنید و مرغ ها را با برنج میل کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *